Blogger templates

If you can't stop thinking about it buy it!



4 komentárov
Tričká s nápismi sú hitom tejto sezóny, hlavne tie biele. Dajú sa perfektne kombinovať takmer s čímkoľvek a môžu perfektne vystihnúť vašu náladu, povahu a podobne. Keď som uvidela toto v Bershke s takým pútavým a mňa vystihujúcim nápisom, nemohla som ho tam nechať. Dnes som ho skombinovala s konverzami, navrch dala rifľovku a červenú crossbody kabelku a vyrazila do ulíc.

Aj vám sa páči trend tričiek s nápismi? A aké nápisy nosíte na tričku vy?






tee Bershka
pants H&M
denim jacket Pimkie
bag Mango
shoes Converse

Summer like this



5 komentárov
Fotky sú ešte zo začiatku týždňa, keď bolo na leto pomerne chladno. Takže som zo skrine oprášila môj obľúbený mentolový svetrík z Takka a doladila čiernymi riflami a konverzami. Ale musím sa priznať, že mi takéto leto celkom vyhovuje. Neznášam extrémne horúčavy, kedy už neviete, čo si máte od radosti obliecť, aby vám nebolo teplo.

A čo vy? Máte hlavu v smútku, že nemáme teplé leto?








sweater Takko
bag Mango
pants H&M
shoes Converse

Stripes on Stripes



2 komentárov
Tu sú sľúbené slip ony z minulého článku. Skombinovala som ich s pásikavými šatami zo sekáča a obľúbenou kabelkou z Promod. Čo sa týka nakupovania v sekáčoch, Humanu mám úplne najradšej. Najlepšie kúsky sa dajú uloviť, keď im príde nová kolekcia, čo je približne každý mesiac. Majú vtedy síce trochu predražené, ale dajú sa nájsť riadne poklady.

Aj vy radi nakupujete v sekáčoch? A ktorý je váš obľúbený?







dress second hand
slip on Gate
bag Promod
sunglasses local shop

Stripped Slip On



8 komentárov
Ďalší trend, ktorému som túto sezónu podľahla sú určite slip on. Pri nedávnom obkukávaní, čo prišlo nové do Gatu (Gate je asi jediný obchod vo Zvolene, ktorý ešte ako tak stojí za to), som na trafila na tieto skvelé pásikavé slip ony. Sú trošku iné od tých klasických a práve preto ma zaujali. A navyše boli za super cenu. Takže som kúpila tieto a ešte jedny podobné, pásikavé, červeno-biele. Tie snáď uvidíte v najbližšom poste. Ale asi až po štátniciach, ktoré mám budúcu stredu. Držte palce! (ak to tu vôbec niekto čítate:)

Čo vy a slip ony? Tiež stavíte na pohodlnosť a podľahli ste tomuto trendu?







tee Stradivarius
pants H&M
bag Promod
shoes Gate
shamballa bracelet Stefany.sk
sunglasses local shop

Asics Sneakers



9 komentárov
Už som aj ja podľahla teniskovému ošiaľu, pretože v  poslednom čase dosť stavím na pohodlnosť. Ale New Balancy a Airmaxy sa mi zdajú už trochu okukané. Ja som si preto kúpila tieto kanárikovské Asicsy a vôbec neľutujem. Oživia každý jednoduchý outfit a neskutočne pútajú pozornosť. Kúpila som si ich pôvodne síce na behanie, ale usúdila som, že nosiť ich len na behanie by bola škoda. Dnes som ich doladila už len  jednoduchým čiernym tričkom a jeanami zo sekáča za 3 éčka a pohodlný víkendový look je na svete.

A čo vy? Tiež si fičíte na teniskách? Aká je vaša obľúbená značka?






Asics Aprosport
jeans socond hand
bag H&M
sunglasses local shop
tee Lindex
newer post older post